ДТЕК розробив графіки відключень світла в трьох областях

ДТЕК розробив графіки відключень світла в трьох областях
фото з відкритих джерел

Наразі жодні обмеження не застосовуються, графіки будуть діяти, лише у випадку російських терористичних атаки на об’єкти інфратструктури.

Для мешканців Києва та області, а також Одещини та Дніпропетровщини ДТЕК розробив графіки відключень світла.

В компанії роз’яснили, що ці графіки знаходяться на сайті протягом цілого року і будуть застосовуватися лише в разі виникнення потреби. Відключення можуть розпочатися з двох причин:

  • генерація електроенергії не буде в змозі покрити потреби у струмі;
  • енергетичні об'єкти вийдуть з ладу через обстріли.

Графіки відключень у Києві та області

У Київській області графік вимкнення електроенергії передбачає дві години знеструмлення, чотири години можливих відключень та дві години зі світлом.

Графік відключення світла ДТЕК
Графік відключення світла ДТЕК

У столиці очікується складніша ситуація з відключеннями світла – енергетики не виключають, що його не буде чотири години, потім буде три години можливих відключень, і лише дві години гарантовано будуть зі світлом.

Графіки вимкнень світла у Дніпрі

У Дніпрі можливий графік відключення електрики чотири на вісім – місцеві жителі будуть чотири години зі світлом і стільки ж триватимуть відключення.

ДТЕК розробив графіки відключень світла в трьох областях  фото 1

Графіки відключення електроенергії на Одещині

На Одещині графік відключень електроенергії передбачає три години знеструмлення, три години з можливим відключенням світла, три години з електроенергією.

ДТЕК розробив графіки відключень світла в трьох областях  фото 2

Нагадаємо, фахівці прогнозують важчу, ніж торік, зиму 2023-2024 в Україні через, зокрема імовірні масовані обстріли енергосистеми російськими агресорами. Водночас як військові, так і енергетики готові реагувати на них, заявив голова енергохолдингу ДТЕК Максим Тімченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: