Суд покарав батька студента, який вилив відро фекалій на викладачку (відео)

Суд покарав батька студента, який вилив відро фекалій на викладачку (відео)
Внаслідок хуліганської витівки було пошкоджено плаття та сумочку потерпілої
фото: iStock

Чоловік заплатить солідний штраф

Новоселицький районний суд Чернівецької області визнав винним у хуліганстві місцевого мешканця і призначив покарання у вигляді штрафу 17 тис. грн. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на вирок від 18 липня.

За матеріалами справи, вдень 25 червня 2021 року обвинувачений, перебуваючи біля будинку культури у місті Новоселиця, демонстративно облив відром нечистот викладачку місцевого медичного коледжу. Жінка якраз мала брати участь у масовому заході з вручення дипломів випускникам.

Внаслідок хуліганської витівки було пошкоджено плаття та сумочку потерпілої. У подальшому обвинувачений виклав відео протиправних дій у мережу Інтернет.

Окрім цього, під час інциденту з нечистотами було облито поверхню підлоги будівлі будинку культури, що перебуває на балансі Новоселицької міської ради. Цим самим довелося перенести запланований урочистий захід.

У суді обвинувачений повністю визнав себе винним. Пояснив, що вдався до неординарного кроку, оскільки з вини викладачки його син не зміг здати випускні іспити у закладі. Своїми діями обвинувачений хотів привернути уваги суспільства до корупції в закладах освіти.

Потерпіла викладачка розповіла у суді, що чоловік студента попросив її вийти на вулицю. Поблизу Новоселицького будинку культури в присутності сторонніх осіб він із пластикового відра облив її нечистотами. Жінка просила суд покарати суворо обвинуваченого.

На думку Феміди, покарання у вигляді 17 тис. грн штрафу буде достатнє для виправлення обвинуваченого та запобіганню вчинення нових кримінальних правопорушень.

Зауважимо, що санкція ч. 1 статті 296 Кримінального кодексу, за якою судили чоловіка, передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тис. грн або арешт до шести місяців, або обмеження волі до п’яти років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: