Внаслідок масштабного ДТП в Туреччині постраждали українці

Внаслідок масштабного ДТП в Туреччині постраждали українці
Загалом у ДТП потрапили сім транспортних засобів, з них три автобуси та одна вантажівка
фото з соцмереж

Генеральне консульство України в Стамбулі надає консульську допомогу постраждалим громадянам

У турецькій провінції Сакарія внаслідок ДТП постраждали дві українки, загрози їхньому життю немає. Про це «Главкому» повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

«Внаслідок ДТП в турецькій провінції Сакарія постраждали дві українки. Загрози їхньому життю немає. Постраждалі отримали необхідну медичну допомогу», – зазначив Ніколенко.

Речник додав, що генеральне консульство України в Стамбулі надає консульську допомогу постраждалим громадянам, а також взаємодіє із управлінням безпеки провінції та командуванням жандармерії для з‘ясування всіх обставин аварії.

Нагадаємо, внаслідок масштабної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в чорноморському регіоні Туреччини, загинули 10 людей, 59 отримали поранення. Постраждалих транспортували до лікарень 30 каретами швидкої допомоги.

За попередньою інформацією, аварія сталася внаслідок зіткнення автомобіля та вантажівки, а потім в аварію потрапили інші транспортні засоби. За свідченнями очевидців, загибель деяких людей була спричинена наїздом автомобіля на тих, хто вийшов зі своїх автомобілів і спостерігав за першим ДТП.

Загалом у ДТП потрапили сім транспортних засобів, з них три автобуси та одна вантажівка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: