Чому Зеленський не задекларував поїздку до Оману? Глава фракції «Слуга народу» прокоментував новорічний скандал за участю президента

Чому Зеленський не задекларував поїздку до Оману? Глава фракції «Слуга народу» прокоментував новорічний скандал за участю президента
Володимир Зеленський досі не задекларував свій відпочинок в Омані, як і перельоти чартерами

Треба дослідити це питання, - Арахамія

Голова фракції «Слуга народа» Давид Арахамія вважає, що президент Володимир Зеленський їздив до Оману за свої гроші. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Наскільки я знаю, ця поїздка відбувалася за власний кошт», - зазначив Арахамія.

Керівник найбільшої парламентської фракції говорить, що не має інформації про те, чому президент в порушення закону не надає декларацію про зміну майнового стану у зв’язку з цією поїздкою.

«Не знаю. Треба дослідити це питання», - зауважив Арахамія.

Як повідомлялося, вранці 5 січня президент Володимир Зеленський з родиною залишив Україну і без розголосу поїхав відпочивати в Оман. Там Зеленський відпочивав на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни – міста Маската. Проживав президент в п’ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel. Цей готель – один з найрозкішніших в Омані. Вартість однієї ночі доходить до 4000 євро (якщо жити в президентському люксі).

9 січня Зеленський повернувся з Оману на бізнес-джеті. Журналісти видання Тексти.org.ua перевірили дані прибуття літака в аеропорт Жуляни, і визначили що рейсом з Маскату в 2:37 ночі прибув літак Bombardier BD-700-1A10 Global Express 6000, з хвостовим номером 9H-VJN. Вартість оренди такого чартера може складати від 8.5 до 10 тис доларів США за годину. Лише за чистий час перельоту з Маскату у Київ довжиною 7.5 годин, Зеленський мав заплатити від 63 до 75 тисяч доларів.

До відома, Зеленський досі не задекларував свій відпочинок в Омані, як і перельоти чартерами.

Читайте більше:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: