Шахтарі припинили акцію протесту під будівлею Офісу президента

Шахтарі припинили акцію протесту під будівлею Офісу президента
Шахтарі державних шахт гірники Добропілля сьогодні повертаються додому з гарантіями від медіатора процесу переговорів між владою та учасниками енергоринку

Шахтарі завершили мітинги під Офісом президента і повертаються додому

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників, народний депутат від Батьківщини Михайло Волинець на сторінці у Facebook.

«Дванадцятого дня Всеукраїнської безстрокової акції протесту під стінами Офісу президента не буде. Шахтарі державних шахт гірники Добропілля сьогодні повертаються додому з гарантіями від медіатора процесу переговорів між владою та учасниками енергоринку», – написав він. 

Волинець також зазначив, що згідно з рішенням, за дорученням президента, буде відновлена робота вугледобувних підприємств, що перебувають у режимі простою. Із понеділка до роботи повертаються робітники «Добропіллявугілля».

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України розпочало справу щодо формули «Роттердам+» після того, як екс-нардеп Віктор Чумак скористувався своїм становищем та здійснив злочинний тиск на бюро. Справа «Роттердам+» була порушена 24 березня 2017 року за депутатським зверненням депутата Чумака.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: