«Укрзалізниця» обіцяє допомогу співробітникам, які захворіють коронавірусом

«Укрзалізниця» обіцяє допомогу співробітникам, які захворіють коронавірусом
«Укрзалізниця» здійснила закупівлі понад 1,6 млн медичних масок, 24 апаратів штучної вентиляції легенів, захисного одягу, дезінфекційних засобів тощо

Працівники отримуватимуть від шести до десяти тисяч гривень, залежно від перебігу захворювання, - пресслужба

Працівники «Укрзалізниці», які захворіють на Covid-19, отримають матеріальну допомогу у розмірі 6-10 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Зазначається, що допомога у розмірі до 10 тисяч гривень надаватиметься у разі важкого перебігу захворювання, до 6 тисяч гривень - якщо хвороба протікала без ускладнень.

«Важливо, аби кожен залізничник, який продовжує виконувати свої обов’язки в умовах епідемії, відчував підтримку з боку компанії. Ми робимо все, аби захистити своїх працівників від інфікування на робочому місці та забезпечити їм належні умови праці.

Однак поки епідемічна ситуація в країні не стабілізується, залізничники мають знати, що у разі інфікування цією хворобою, їх підтримають і допоможуть», - заявив в.о.голови правління «Укрзалізниці» Іван Юрик.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» здійснила закупівлі понад 1,6 млн медичних масок, 24 апаратів штучної вентиляції легенів, захисного одягу, дезінфекційних засобів тощо.

Також «Укрзалізниця» отримала 10 тисяч експрес-тестів на Covid-19 та передала їх до відомчих лікарень.

Як повідомлялось, станом на 9:00 4 травня в Україні 12 331 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 303 летальні, 1619 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 418 нових випадків

До відома, сьогодні, 4 травня, уряд вирішив продовжити карантин до 22 травня, але з послабленнями.

Як повідомлялося, ексміністр Омелян побачив катастрофу на «Укрзалізниці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: