Журналіст Станчевський стверджує, що передав правоохоронцям нову інформацію про протиправну діяльність нардепа Рибалки

Журналіст Станчевський стверджує, що передав правоохоронцям нову інформацію про протиправну діяльність нардепа Рибалки
Народний депутат Сергій Рибалка

За даними Станчевського, депутат Рибалка фінансує PR-кампанію проти торговельної мережі АТБ

Журналіст-розслідувач Олексій Станчевський заявляє, що передав до Генеральної прокуратури інформацію про нові факти організації та фінансування народним депутатом від Радикальної партії Сергієм Рибалкою PR-кампанії з дискредитації торговельної мережі АТБ. Кінцевою метою таких дій нардепа, впевнений Станчевський, є рейдерське захоплення підприємства.

«Вже було три заяви. Ми додавали ще нові докази, були передані кошти, отримані від народного депутата Сергія Рибалки, були передані аудіозаписи, записи розмов з його помічниками, які підтверджують факти. Зокрема також і народні депутати виступали з тим, що їм пропонувалися кошти за участь у цій кампанії», - розповів Олексій Станчевський в прямому ефірі телеканалу NewsOne.

Станчевський звернув увагу співробітників ГПУ на факт чергового поширення фейків з метою дискредитувати співвласників корпорації АТБ. «16 січня 2018-го року у сесійній залі Верховної Ради, серед народних депутатів розповсюджувалася чергова агітаційна брудна пропагандистська листівка, яка працює за тими самими темниками, що і рік тому», - заявив Олексій Станчевський в телеефірі.

На запитання журналістів NewsOne, якими будуть подальші дії групи розслідувачів, які займаються розслідуванням джерел PR-кампанії проти торговельної мережі АТБ, Олексій Станчевський відповів, що вже незабаром у ЗМІ будуть опубліковані нові документальні підтвердження цієї діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: