Столичний забудовник розказав, як страждають мільйонери під час війни

Столичний забудовник розказав, як страждають мільйонери під час війни
Ігор Ніконов розповів, чи може дозволити собі не працювати
фото: скріншот із відео

Ігор Ніконов розповів про те, змінилися його статки після початку повномасштабного вторгнення 

Девелопер Ігор Ніконов розповів, що розмір його статків за час війни дуже сильно змінилися, і це емоційно непросто. Бо людина, яка має невеликі доходи, і втратила сто доларів, точно так само переживає, як людина, яка має великі доходи, і загубила 100 тисяч доларів. Таку думку він висловив у інтерв’ю Раміни Есхакзай.

«Емоційний фон такий самий, так само хвилюєшся, переживаєш. Я не можу сказати, що у мене великі гроші, якісь є. Коли війна розпочалася, той факт, що 95% активів в Україні, розумієш, як миттєво перетворюєшся із дуже заможної у не дуже заможну людину», – сказав забудовник.

Бізнесмен також розповів, що є співвласником будівлі «101 Tower», яку під час війни було зруйновано. Вона оцінювалася у понад 100 мільйонів доларів, але зараз вона нічого не коштує.

«Проте ми працюємо не заради грошей. Вони як інструмент, щоб щось побудувати, створити. Тому, з моїм колегами ми давно можемо не працювати, але в чому тоді сенс життя? Ми вирішили зробити мережу освітніх закладів. Приємна мета, яка тобою рухає, щоб ти працював і заробляв гроші в інших галузях», – пояснив Ніконов.

Нагадаємо, українці активно купують житло у Польщі у кредит. 

Читайте також: Скільки років треба працювати, аби придбати власне житло в Україні: інфографіка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: