Держдеп США бачить небезпеку для «Маршу рівності» у Києві

Держдеп США бачить небезпеку для «Маршу рівності» у Києві
Марш рівності у Києві, 2017 рік

Деякі групи висловили бажання зірвати марш КиївПрайду

Під час «Маршу рівності», який проходитиме в Києві 17 червня, може виникнути небезпека для його учасників. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці в Twitter бюро консульських справ Державного департаменту США.

«Попередження щодо безпеки: марш КиївПрайду розпочнеться о 10 годині ранку 17 червня в центрі Києва (перетин вулиць Володимирської та Хмельницького). Деякі групи висловили бажання зірвати цю подію шляхом проведення контр-демонстрацій та/або залякування учасників після його завершення», — йдеться в попередженні.

Нагадаємо також, що 8 червня у Києві проходить прайд-тиждень КиївПрайд2018 - тиждень культурно-просвітницьких заходів, присвячених життю ЛГБТ+ спільноти в Україні. Завершиться прайд-тиждень 17 червня традиційним Маршем рівності. Він стартуватиме о 9:00 від Національної опери України і пройде центром Києва.

Стежити за дотриманням громадського порядку під час «Маршу рівності» у Києві будуть до 5 тисяч співробітників Нацполіції України.

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук виступає категорично проти проведення у столиці щорічного КиївПрайду.

Читайте також матеріал «Главкома» Організатор КиївПрайду Зорян Кісь: Гомофобія - це хвороба, яку без провокацій не вилікувати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: