Двоє депутатів фракції «Удар» складають депутатські повноваження – Кличко

Двоє депутатів фракції «Удар» складають депутатські повноваження – Кличко
Кличко повідомив, що Віктор Брагінський складає мандат
фото з відкритих джерел

Віктор Брагінський втратить мандат після резонансного розслідування журналістів Bihus info

Двоє депутатів фракції «Удар» у Київраді, Віктор Брагінський та Ілля Кушнір, складають депутатські повноваження. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

«Свої депутатські повноваження складають двоє депутатів фракції «Удар» у Київраді. Віктор Брагінський – після резонансного розслідування журналістів Bihus info. Далі оприлюдненими фактами займатимуться правоохоронні органи. Та Ілля Кушнір, який надто рідко відвідував засідання Київради»,  – написав Кличко. 

 Ілля Кушнір син колишнього голови правління найбільшого українського забудовника «Київміськбуду» Ігоря Кушніра
Ілля Кушнір син колишнього голови правління найбільшого українського забудовника «Київміськбуду» Ігоря Кушніра

Раніше «Главком» писав, що Ілля Кушнір судячи з усього, це син голови правління найбільшого українського забудовника «Київміськбуду» Ігоря Кушніра. 

Нагадаємо, 21 березня «Главком» повідомив, що ексначальник столичного метро Віктор Брагінський складе мандат депутата Київради. Брагінський є членом комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами. Ексначальника метро було обрано до Київради за 9 округом 25 жовтня 2020 року, він був другим у списку партії «Удар» в Подільському районі міста Києва на місцеві вибори. 

Після десяти років перебування на посаді директора київського метрополітену Віктор Брагінський звільнився через гучний скандал. Сьогодні, 18 березня, він опублікував допис, в якому висловив слова подяки метрополітенівцям і Кличку.

Раніше Кличко повідомив, що Віктор Брагінський буде відсторонений від виконання своїх обовʼязків. «Злий вечір. З неприємними, скажемо так, відкриттями для мене… Висновок. Віктор Брагінський буде відсторонений від виконання обовʼязків директора столичного метро. Або не пручатиметься і сам напише заяву на звільнення», – написав Кличко.

Наступного дня, 15 березня, директор столичного метро Віктор Брагінський написав заяву на звільнення. Обов’язки начальника комунального підприємства тимчасово виконуватиме головний інженер Київського метрополітену Віктор Вигівський.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: