Киянин зарізав жінку, тому що вона йому не дала телефон

Киянин зарізав жінку, тому що вона йому не дала телефон

Столичні правоохоронці затримали злочинця

Кілька годин знадобилося оперативникам Святошинського управління поліції для встановлення особи зловмисника та його затримання. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба Національної поліції, повідомляє «Главком».

Про вбивство 42-річної жінки правоохоронцям повідомила сусідка. Саме вона викликала швидку медичну допомогу та поліцію. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції, яка зафіксувала подію, вилучила речові докази, опитала свідків, а тим часом працівники карного розшуку почали пошуки зловмисника.

Вже за кілька годин поліцейські затримали підозрюваного та доправили його до районного управління поліції. Чоловік розповів, що зайшов до знайомих у гості, коли до них зайшла сусідка. Гість попросив у неї мобільний телефон нібито подзвонити, але вона відмовила. Виник словесний конфлікт, і правопорушник схопив ножа та встромив його жінці у груди. Після цього зловмисник втік.

Слідчі відділу Святошинського управління поліції проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

29-річному киянину оголошено про підозру у скоєнні вбивства. До цього він уже провів шість років за ґратами за хуліганство та злочин, пов'язаний із наркотиками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: