Кличко пообіцяв розпочати реконструкцію Шулявського мосту в цьому році

Кличко пообіцяв розпочати реконструкцію Шулявського мосту в цьому році

«Цього року ми плануємо розпочати будівництво транспортної розв'язки на Шулявці»

Наприкінці цього року столична влада планує розпочати будівництво транспортної розв'язки на Шулявці. Реконструція Шулявського шляхопроводу теж була запланована на 2017-й. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу 1+1.

«Ми обмежили рух транспорту на Шулявському шляхопроводі, тобто габарит проїзної частини з двох боків. І обмежили рух вантажівок загалом по місту, щоби великогабаритний транспорт не створював затори і не руйнував інфраструктуру», - зазначив Віталій Кличко.

Мер відзначив, що Державний дорожній Науково-дослідний інститут провів необхідні технічні випробування мосту. «Відбулися технічні випробування. Інститут дозволив рух шляхопроводом», - сказав Кличко.

Він підкреслив, що початок ремонту Шулявського шляхопроводу був запланований на кінець цього року. «Більше того, не тільки ремонт, а й будівництво розв'язки. Був розроблений проект, який вже цього року почнемо втілювати, щоби зробити нормальну розв'язку і реконструкцію цього шляхопроводу», - наголосив Віталій Кличко.

Відповідаючи на запитання, скільки часу потрібно на реалізацію цього проекту, Кличко зазначив, що орієнтовно 1,5-2 роки.

Нагадаємо, увечері, 27 лютого 2017 року, в Києві обвалився Шулявський шляхопровід, який вже давно обіцяли реконструювати. 

Детальніше читайте: Дмитро Беспалов: Перед обвалом китайці запропонували свій проект будівництва Шулявського моста

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: