«Людина здатна подолати всі виклики». Кличко виступив на антинаркотичному таборі

«Людина здатна подолати всі виклики». Кличко виступив на антинаркотичному таборі
Віталій Кличко привітав тих, хто вже позбувся згубної звички та висловив слова підтримки тим наркозалежним, хто вирішив розпочати нове життя 

«Найскладніша і найголовніша боротьба завжди - із самим собою...»

Київський міський голова Віталій Кличко виступив перед учасниками 13-го спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації, який відбувся у столиці.

Столичний мер привітав тих, хто вже позбувся згубної звички та висловив слова підтримки тим наркозалежним, хто вирішив розпочати нове життя.

«Найскладніша і найголовніша боротьба завжди - із самим собою. Але дуже важливо - вірити в себе, в свою мету, наполегливо йти до неї. Всі виклики людина здатна подолати, якщо дуже хотітиме», - наголосив Кличко.

Спілкуючись із учасниками зібрання мер Києва зазначив, що багатьом колишнім наркозалежним довелося фактично починати життя заново. Лікуватися, будувати відносини з рідними та близькими, шукати роботу.

«І ті, хто вже пройшов реабілітацію, і ті, хто тільки зважився на неї — вже молодці. Бо не здаються, вирішивши подолати свою залежність. Так, це великий виклик. Але виклик, що дає нові можливості та нову мотивацію в житті», - заявив мер столиці.

Мер підкреслив, що дуже важливо, що в Україні вже кілька років працює Міжнародна антинаркотична асоціація», яка допомагає отримати шанс на нове життя багатьом наркозалежним українцям.

«Для фахівців і волонтерів цієї організації та їх підопічних боротьба триває... І шанси на перемогу в ній будуть вищими, якщо кожен з нас буде готовим в потрібний момент простягнути руку допомоги й підтримки тим, хто її потребує», - наголосив столичний мер.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: