На блокпосту під Києвом водій «Рено» збив прикордонницю

На блокпосту під Києвом водій «Рено» збив прикордонницю
Чоловік на момент ДТП був тверезий
фото: Нацполіція

Прикордонниця у момент ДТП переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході

Вчора, 6 листопада, водій автомобіля «Рено» скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по пішохідному переході. Про це повідомляє Нацполіція столиці.

Подія сталась вчора ввечері о 21:25 годині у Деснянському районі столиці. На місці працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод столичного главку.

На блокпосту під Києвом водій «Рено» збив прикордонницю фото 1

Правоохоронці з’ясували, що 66-річний чоловік, керуючи автомобілем «Рено», рухався по проспекту Броварському зі сторони м. Бровари у напрямку м. Києва.

«При в’їзді до столиці водій скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході», – зазначають в поліції.

У результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, тож її госпіталізували у лікарню. Керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, який показав, що чоловік тверезий.

Вказану подію слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі деталі ДТП.

Триває слідство.

Нагадаємо, у ніч на 22 жовтня у Києві водій на блокпосту на смерть збив військового.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: