На Позняках рецидивіст під погрозою ножа пограбував магазин (фото)

На Позняках рецидивіст під погрозою ножа пограбував магазин (фото)
Пограбування магазину сталося на вулиці Ревуцького
Фото: Нацполіція

Зловмисник забрав із каси магазину понад 1800 гривень виторгу

До Дарницького управління поліції звернулась адміністратор магазину на вулиці Ревуцького, яка повідомила про те, що невідомий, погрожуючи ножем, забрав гроші з каси. На виклик прибули слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, оперативники та кінологи. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

У ході відпрацювання інформації про злочин дільничні офіцери поліції спільно з оперативниками встановили особу правопорушника та його місцезнаходження.

«Зловмисником виявився раніше судимий за розбій уродженець Луганської області, 1962 року народження. Останнім часом він проживав у хостелі, де його й затримали. Ми встановили, що чоловік зайшов до одного з магазинів та під погрозою ножа намагався відібрати гроші у продавця. Проте, це йому не вдалося, оскільки до магазину зайшли відвідувачі. Тож правопорушник пішов до іншого магазину, де скоїв аналогічний злочин та відібрав понад 1800 гривень виторгу у продавчині», – розповів тимчасово виконуючий обов’язків начальника слідчого відділу Дарницького управління поліції Тарас Платок.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: