Негода пошкодила найбільший прапор країни у Києві (відео)

Негода пошкодила найбільший прапор країни у Києві (відео)
Підготовлене запасне полотнище вивісять, щойно покращаться погодні умови
фото скріншот відео

Споруда флагштока є найбільшою в Україні, висота – майже 90 м

Сьогодні, 27 листопада, у столиці сильний вітер пошкодив головний прапор України.  Про це повідомляє персслужба КМДА.   

Наразі пошкоджені залишки прапора зняли. Підготовлене запасне полотнище вивісять, щойно покращаться погодні умови.

«Через екстремальні погодні умови поривами вітру був пошкоджений найбільший прапор України – попри те, що напередодні його приспустили для збереження цілісності. Міцне вітростійке полотнище не витримало негоди, яка вирує у столиці. Однак на такі випадки ми і передбачили запасні елементи», – сказав заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

Споруда флагштока є найбільшою в Україні, висота – майже 90 м, вага – 32 тонни. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри.

Нагадаємо, у понеділок, 27 листопада з 7:30 ранку в’їзд до Києва для великогабаритного транспорту закрито через снігопад. Повідомляється, що це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки. 

Також уночі та зранку 27 листопада дороги й тротуари Києва розчищають від снігу та обробляють протиожеледними засобами 310 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор». 

У місцях, де техніка не має змоги проїхати, очистку здійснюють 262 працівники у складі 40 бригад із ручного прибирання. За добу дорожники витратили 1190 тонн солі, 1456 тонн піщано-сольової суміші та 143 тонн піску.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: