Новий епіцентр коронавірусу у столиці - монастир Московської церкви у Голосієві

Новий епіцентр коронавірусу у столиці - монастир Московської церкви у Голосієві
У Покровському Голосiївському чоловiчому монастирі спалах коронавірусу

За добу у монастирі виявлено 12 хворих на коронавірус

Покровський Голосiївський чоловiчий монастир закривається на карантин, оскільки за минулу добу там виявлено 12 інфікованих на коронавірус. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Серед тих, у кого за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус - один монах Києво-Печерської лаври та 12 монахiв Покровського Голосiївського чоловiчого монастиря. У цьому монастирі зараз відбувається дезинфекція всіх приміщень. І ми закриваємо його на карантин», - сказав Кличко.

За словами мера Києва, міські служби продовжують роботу з обстеження гуртожитків, підпорядкованих місту, та – в разі необхідності – здійснюють там дезинфекцію.

Нагадаємо, Києво-Перечерська лавра нині закрита на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед священнослужителів.

Тільки 17 квітня там підтвердили 26 нових випадків, таким чином число хворих перевищило 100 осіб. Троє ченців Лаври померли.

У МВС повідомили, що Києво-Печерська лавра буде закритою для відвідування, поки київська комісія з техногенної та екологічної безпеки не прийме іншого рішення.

Крім того, 17 квітня стало відомо, що столична влада ухвалила рішення про запровадження карантину на території Іонинського монастиря

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: