Офіси на крові. У колишньому будинку профспілок відкривають бізнес-центр «Майдан Плаза»

Офіси на крові. У колишньому будинку профспілок відкривають бізнес-центр «Майдан Плаза»
Майдан Плаза

Перетворення Будинку профспілок на офісний центр дуже обурило користувачів соцмереж

У Будинку профспілок на Майдані Незалежності досі тривають ремонтні роботи, хоча відкрити будівлю сподівались встигнути до Дня незалежності. Третину будинку займе бізнес-центр «Майдан Плаза».

Як повідомили в ріелтерській компанії Office Star, «Майдан Плаза» планують відкрити орієнтовно наприкінці першого або на початку другого кварталу 2019 року. На десяти поверхах бізнес-центру розташуються офіси та коворкінги, понад 30 ресторанів і «кількасот брендових магазинів».

Як відомо, сутичок на Майдані. Там розташовувався штаб Майдану. Активісти звинуватили у підпалі силовиків. За офіційними даними, під час пожежі загинули двоє осіб.

euromaidan_in_kiev_2014-02-19_12-06

Ремонт почався наприкінці 2015 року. Головний інженер проекту Артем Білик повідомив тоді, що внаслідок пожежі постраждали 20% перекриттів. Крім того, виявилося, що з боку Майдану Будинок профспілок осів на 20 сантиметрів через будівництво підземного ТЦ «Глобус» у 2001-2005 роках.

Для фінансування капітального ремонту знайшли інвестора – ТОВ «ІТТ-Нерухомість», якому віддали третину будівлі з боку вулиці Костьольної з облаштуванням окремого входу. Інший окремий вхід буде з боку Хрещатика, він вестиме до мультимедійної «Кімнати пам’яті Революції гідності», яка займатиме два приміщення на першому і другому поверхах, сполучені окремим ліфтом. Станом на початок літа цього року, за словами Білика, на ремонт було витрачено близько 180 млн грн.

У будівлі замінили систему опалення, облаштували системи вентиляції та кондиціонування, протипожежну систему тощо. Оптимізували шляхи евакуації: пожежні ліфти та двері. Передбачається також облаштувати санвузли, ліфти, підйомники та пандуси для маломобільних людей.

Оренда приміщення стартує від 17 тис. 890 грн на місяць.

41928408_2373058849374972_5893326881146535936_n

Тим часом перетворення Будинку профспілок на офісний центр дуже обурило користувачів соцмереж. Про це свідчать їхні дописи на коментарі - саркастичні та гнівливі.

gwr

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: