Особовий склад столичної поліції переведений на посилений режим несення служби

Особовий склад столичної поліції переведений на посилений режим несення служби

З метою належної організації та координації дій правоохоронців та інших профільних служб у Головному управлінні столичної поліції створено оперативний штаб, який працює в цілодобовому режимі.

Найближчими днями понад 4,5 тисячі поліцейських та Нацгвардійцівпосиленно нестимуть службу в столиці під час проведення заходів за масової участі громадян.

Окрім цього, створено додаткові групи фахівців вибухотехнічної служби, кінологів та слідчо-оперативні групи, які в разі необхідності негайно реагуватимуть на заяви та повідомлення громадян в межах своєї компетенції. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Керівництво столичної поліції просить учасників заходів з розумінням ставитися до підвищених заходів безпеки, адже кожний громадянин зможе пройти до місця проведення урочистостей лише через відповідні рамки металошукачів.

Закликаємо учасників заходів доброзичливо ставитися одне до одного, не порушувати громадський порядок, негайно повідомляти правоохоронцям про підозрілі валізи, коробки та інші небезпечні предмети, а також всіляко сприяти поліцейським у забезпеченні правопорядку та безпеки громадян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: