Атака на Київ: пошкоджено багатоповерхівку, є загиблі (фото, відео)

Атака на Київ: пошкоджено багатоповерхівку, є загиблі (фото, відео)
У Києві в результаті ракетної атаки РФ є загиблі в Солом'янському районі
фото: «Телеграф»

У Києві внаслідок падіння уламків двоє людей загинуло

У Києві в результаті ракетної атаки РФ у ніч проти 24 червня, за уточненою інформацією, є загиблі в Солом'янському районі, де уламки збитої цілі впали на житлову висотку, спричинивши пожежу та пошкодження. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Так зазначив начальник КМВА Сергій Попко, стали відомі нові подробиці про наслідки попадання уламків на 24-поверхову будівлю.

«На даний момент виявлено двох загиблих. Постраждалих - 8 осіб. Двох госпіталізовано, решті медична допомога надавалася на місці», – розповів чиновник.

Крім того, було пошкоджено близько 40 автомобілів, що стояли на стоянці.

«Дані оперативної інформації уточнюються», - додав Попко.

Як повідомлялося, у ніч на 24 червня у столиці пролунали вибухи. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що у Соломʼянському районі уламки ракети влучили в верхні поверхи 16-ти поверхівки. Задимлення відбулося на верхніх поверхах.

Зокрема у ніч проти 24 червня вибухи прогриміли у Дніпрі та на Вінничині. Внаслідок масованої атаки росіян вночі постраждав приватний сектор Дніпра. Декілька будинків зруйновано вщент. Величезна вирва утворилась після вибуху. Є постраждалі. 

Також моніторингові групи повідомляли про обстріл Харкова з території Білгородської області. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив про удари по місту та області, а також закликав мешканців перебувати в укриттях. В Повітряних силах ЗСУ повідомили про нові пуски ракет Х-22 в сторону Харківської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: