Правоохоронці викрили на Київщині 15 компаній, які працювали на зрадника Сівковича та ФСБ

Правоохоронці викрили на Київщині 15 компаній, які працювали на зрадника Сівковича та ФСБ
Під час обшуків за адресами підприємств виявлено зброю, документи та інші матеріали із доказами незаконної діяльності Сівковича
фото з відкритих джерел

Для прикриття злочинних дій та їх фінансування Сівкович використовував підконтрольні йому компанії у Києві

Служба безпеки спільно з ДБР викрила 15 компаній у Києві та області, які працювали в інтересах країни-агресора. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Встановлено, що роботу цих підприємств контролює колишній заступник Секретаря РНБО Володимир Сівкович, який підозрюється у державній зраді та шпигунстві.

За даними слідства, саме він курує діяльність так званого «політичного офісу» у Москві, який було організовано за вказівкою ФСБ.

Завданням цього «офісу» є проведення розвідувально-підривної діяльності проти України, у тому числі координація роботи агентурних мереж у прифронтових районах нашої держави.

Для прикриття злочинних дій та їх фінансування Сівкович використовував підконтрольні йому компанії у Києві.

Ці підприємства здійснюють свою діяльність у сферах торгівлі, фінансів і транспортних перевезень, а також надають ріелторські послуги.

Свій дохід від комерційної діяльності фірми спрямовували на підтримку країни-агресора та її поплічників.

Під час обшуків за адресами підприємств виявлено зброю, документи та інші матеріали із доказами незаконної діяльності Сівковича.

У межах кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних до відповідальності.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці  оприлюднили перехоплення розмов ексочільника головного управління СБУ в тимчасово окупованому Крим Олега Кулініча, затриманого Службою раніше, та його куратора – колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.

Читайте також: Розгін студентів на Майдані: ДБР поставило крапку у справі Сівковича

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: