Співали пісні Лепса у кафе на Київщині: поліція відреагувала на скандал

Співали пісні Лепса у кафе на Київщині: поліція відреагувала на скандал
Через музичні смаки відвідувачів заклад сплатить штраф
фото: скріншот із відео

Правоохоронці перевірили заклад та склали адмінпротокол

Правоохоронці відреагували на нещодавній скандал, який спалахнув в одному із кафе на Київщині. Зокрема, відпочивальники співали у закладі пісні скандального російського виконавця Григорія Лепса. Про це повідомили в пресслужбі МВС України.

Інцидент трапився у населеному пункті Погреби. Відвідувачі одного з кафе в караоке виконували пісню Лепса, який є палким прихильником агресивної політики Путіна.

Жінка, яка також відпочивала в закладі, попросила припинити співати російські пісні, на що адміністрація кафе відреагувала агресивно та вигнала відвідувачку.

«У Погребах в одному кафе відвідувачі співали пісні російського виконавця, який підтримує путінський режим. Це не могло не обурити українців й вони зробили зауваження. Жінка просила припинити співати мовою окупанта, та на її прохання любителі «лєпсонутого» відреагували агресивно. Почався конфлікт, який не обійшовся без втручання поліції», – ідеться у повідомленні МВС.

Правоохоронці перевірили заклад та склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 155 КУпАП («Порушення правил торгівлі, виконання робіт і надання послуг працівниками»). Вже після рішення суду власник закладу сплатить штраф.

Раніше «Главком» писав, що багато російських артистів підтримують агресивні дії Росії проти України. Серед путінських посіпак – Микола Басков та Григорій Лепс. 

Нагадаємо, що українська співачка Оля Полякова відреагувала на останні заяви путіністів Миколи Баскова та Григорія Лепса, які пообіцяли виплачувати російським військовим мільйон рублів за кожен підбитий танк Leopard.

Читайте також: Чи можна в Україні співати пісні Цоя? Держмистецтв ухвалило рішення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: