Стрілянина біля лотереї: вбивця з'явився в поліцію з повинною

Стрілянина біля лотереї: вбивця з'явився в поліцію з повинною
Місце, де 29 січня у Києві вбили охоронців МАФу з лотереєю
Фото: УНН

Стрілком виявився раніше судимий уродженець Вінницької області

Один з учасників стрілянини біля лотерейного кіоску в районі метро «Берестейська» у Києві зізнався у вбивстві. Про це пише УНН з посиланням на  джерела в поліції.

«Він сам прийшов до районного управління поліції і повідомив, що одну людину вбив, а другe поранив», - повідомив співрозмовник.

Підозрюваний 1989 року народження. Нагадаємо, вчора повідомлялося, що працівники поліції затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка в Шевченківському районі Києва. Ним виявився 28-річний чоловік з Вінницької області, який також працює в охоронній структурі та раніше був судимий за крадіжки.

Нагадаємо, 29 січня, у Києві на вулиці Лагерній у Шевченківському районі сталася стрілянина, в результаті двоє людей отримали вогнепальні поранення, один із них – загинув. Зазначається, що інцидент стався за адресою вулиця Лагерна, 46/48.

У результаті стрілянини у Шевченківському районі Києва загинув охоронець національної лотереї «Фаворит», ще один охоронець отримав тяжке поранення. Згодом стало відомо, що помер другий чоловік, якого поранили в перестрілці біля метро Берестейська в Шевченківському районі столиці.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: