Суд у Києві «замінували» перед слуханням справи Савченко (фото)

Суд у Києві «замінували» перед слуханням справи Савченко (фото)
Будівля суду закрили і не пускали людей
Фото: Інформатор

Вибухотехніки перевірили приміщення і не виявили небезпечних предметів

У понеділок, 17 грудня, до поліції надійшов виклик про замінування Шевченківського районного суду, який знаходиться в Києві за адресою вулиця Дегтярівська, 31а. В цей же день в будівлі суду має відбутися засідання у справі Надії Савченко.

Засідання було заплановано на 14:00. А виклик на лінію «102» надійшов за годину до засідання, близько 13:00. Про це повідомляє Інформатор.

На місце оперативно виїхали служби екстреного реагування. Будівля закрили і не пускали людей. Вибухотехніки почали перевіряти приміщення на наявність вибухонебезпечних предметів. Біля суду також перебувала сестра Надії - Віра Савченко, її з адвокатом пустили в приміщення. Також на засідання прийшли люди, щоб підтримати народного депутата. Вони зірвали захисну стрічку з криками про те, що мінування - помилкове. На їхню думку, все це - підлаштовано спеціально, щоб відкласти розгляд справи.

Близько 14:35 нам стало відомо, що людей почали пускати в будівлю. Вибухотехніки перевірили приміщення і не виявили небезпечних предметів. Повідомляється, що засідання має відбутися.

Нагадаємо, 10 грудня до столичних правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про замінування районних судів на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі столиці та на вулиці Маршала Тимошенка у Оболонському районі міста

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: