У Голосіївському парку столиці зрізали 17 вікових дубів (ФОТО)

У Голосіївському парку столиці зрізали 17 вікових дубів (ФОТО)
Інших дерев не ріжуть, хоча в акті написано і про інші дерева
фото: Facebook

У працівників на руках є документи про те, що вони мають право зрізати сухостой

У Голосіївському парку представники Зеленбуду зрізали 17 вікових дубів. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Клуб Коренного Киевлянина». «В Голосіївському парку, за Сільскогосподарським провулком, біля ботанічного саду НУБІПа, представники Зеленбуду зрізали 17 вікових дубів», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у працівників на руках є документи про те, що вони мають право зрізати сухостой, але жоден з дубів сухим не був.

«Інших дерев не ріжуть, хоча в акті написано і про інші дерева. На запитання що за «беспредел» вони відповідають що це уже територія не парка, а ботсаду, і мають на це право», – додає автор допису.

Тим часом, в Екопарку на столичних Осокорках десятки вантажівок засипають озеро Небреж будівельним сміттям.

На березі озера Небреж близько 20-ти великих вантажівок в Екопарку на столичних Осокорках висипали на узбережжі будівельне сміття та грунт й бульдозерами згортали це прямо в озеро. «Ми вважаємо, що це провокативні дії, які зараз проводить забудовник «Столиця груп». Прикриваючись довірителем банку Аркада, вона намагається продовжити договори оренди на 176 га парку Осокорки», – розповів захисник «Екопарку Осокорки» Максим Стравинський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: