У Києві пролунало тисяча повітряних тривог від початку великої війни

У Києві пролунало тисяча повітряних тривог від початку великої війни
Загальна тривалість тривог у столиці перевищує 48 днів
фото з відкритих джерел

Загальна тривалість тривог сягає понад тисячу годин

У Києві від початку повномасштабного вторгнення вже тисячу разів пролунав сигнал повітряної тривоги. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. 

Загальна тривалість тривог сягає 1165 год та 26 хв. 

«Це понад 48 днів безперервних тривог… Понад півтора місяця життя в укриттях. Ми загартувалися. Ми стали сильнішими. Ми переможемо!» – наголосив Попко.  

Протягом 12 березня у столиці вже лунало три тривоги: після опівночі, уранці та вдень. Всі вони були повʼязані із загрозою застосування балістичного озброєння.

Нагадаємо, в Україні була вдруге за день оголошена повітряна тривога. Сирени завили об 11:56, існувала ракетна небезпека. Станом на 12:12 тривогу скасовано.

До слова, триває 748-ва доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 72 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав вісім ракетних та 114 авіаційних ударів, здійснив 107 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: