У Києві від коронавірусу помер працівник «Укроборонпрому»

У Києві від коронавірусу помер працівник «Укроборонпрому»
Наразі це єдиний випадок захворювання та смерті від коронавірусу на державних підприємствах «Укроборонпрому»

Померлий працював окремо від колективу і майже ні з ким не контактував

В одній із столичних лікарень помер 72-річний працівник одного з київських підприємств державного концерну «Укроборонпром», який захворів на коронавірусну хворобу Covid-19 та перебував останні дні у важкому стані.

Про це написав у Facebook заступник гендиректора «Укроборонпрому» Мустафа Найєм.

«Наша перша втрата… Чоловікові було 72 роки. Він працював на підприємстві майже півстоліття, з 1975 року. За спеціальністю токар. Дуже співчуваємо родині та колективу. Дякуємо медикам, які боролися за життя нашого колеги», - зазначив Найєм.

За його словами, наразі це єдиний випадок захворювання та смерті від коронавірусу на державних підприємствах «Укроборонпрому».

Заступник гендиректора зауважив, що для концерну коронавірус особливо великий виклик, бо майже чверть його працівників знаходяться у зоні підвищеного ризику. Це - майже 17 тисяч співробітників, третина з яких все ще продовжують ходити на роботу, підтримуючи критичну інфраструктуру оборонних підприємств.

Найєм розповів, що померлий працював окремо від колективу і майже ні з ким не контактував. Уповноважені органи встановили коло робітників підприємства, які могли контактувати з хворим. Усі вони перебувають вдома на обсервації.

На самому підприємстві проведено протиепідеміологічні заходи, приміщення, де два тижні тому працював хворий, дезінфікували та законсервували на 14 днів.

Нагадаємо, 4 квітня стало відомо,  що у токаря столичного науково-дослідного підприємства, що входить до складу ДК «Укроборонпром», виявили нову коронавірусну інфекцію.

Як повідомлялося, згідно з даними Центру громадського здоров'я України, станом на ранок 6 квітня, у Києві зафіксовано 234 випадки Covid-19, у Київській області - 91.

Кличко повідомив про 267 підтверджених випадків захворювання на Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: