У затриманих у центрі Києва молодиків виявлено зброю

У затриманих у центрі Києва молодиків виявлено зброю
Затриманим хлопцям не більше 20 років
Фото: Главком

Поліція повідомила подробиці затримання групи молодих осіб у дворі будинку на розі Інститутської і Шовковичної

Затриману у центрі Києва групу молодих осіб доставлено до територіального управління поліції. Про це повідомила прес-служба столичної поліції.

«Під час охорони громадського порядку в урядовому кварталі Києва, де відбуваються заходи з масовою участю громадян, правоохоронці помітили підозрілих осіб, які перебували біля мікроавтобусів у дворах будинку на вулиці Шовковичній», - повідомили правоохоронці. 

Поліцейські провели у молодиків поверхневий огляд та виявили заборонені предмети: кийки, балаклави, газові балончики тощо. Крім того, у одного з чоловіків правоохоронці вилучили зброю.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції для документування події та вилучення заборонених речей. 

Для встановлення усіх обставин події та надання пояснень, правопорушників доставили до територіального управління поліції. На даний час з ними спілкуються слідчі. 

Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського УП ГУНП у Києві.

Як повідомляв «Главком», сьогодні вранці у центрі Києва відбулася спецоперація правоохоронців із затримання великої групи молодиків. Усього взято під варту близько 20 осіб.

Як розповів один із правоохоронців, надійшло повідомлення, що група людей у балаклавах і з палицями направляється до будівлі уряду. Тому було ухвалено рішення про їхнє затримання.

Повідомлялося, що у молодиків правоохоронці вилучили петарди і димові шашки.

Також «Главкому» стало відомо, що організація «Невідомий патріот» планувала провести мітинг біля Кабміну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: