В столичній підземці працюють безготівкові термінали для разових поїздок

В столичній підземці працюють безготівкові термінали для разових поїздок

Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

На трьох станціях метро, »Хрещатик», «Майдан Незалежності» і «Площа Льва Толстого», в тестовому режимі запрацюють касові термінали, в яких можна буде придбати разовий проїзд за безготівковим розрахунком.

«На трьох станціях метро в тестовому режимі працюватимуть термінали, в яких пасажири зможуть оплатити за безготівковим розрахунком разову поїздку. При цьому неважливо, яка банківська карта у вас є - MasterCard PayPass або Visa. Розплатитися можна буде карткою будь-якого банку», - речник столичної підземки Наталія Макогон.

На станції «Вокзальна» з'являться узкобаллюстрадние ескалаториТакже, за її словами, метрополітен продовжує вживати заходів щодо позбавлення від «згубної звички» купувати жетони для оплати за проїзд, і переходити на безконтактну основу.

«Більшість пасажирів купують жетони виключно за звичкою. Але за останніми даними, щодня в метро близько 25 тис. Пасажирів оплачують проїзд карткою», - сказала Наталія Макогон в ефірі телеканалу» Київ».

На сьогоднішній день, оплатити проїзд карткою можна на кожній станції, де встановлено поки по одному переобладнати турнікету.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: