Вантажівка залишила жителів Переяслава-Хмельницького без світла

Вантажівка залишила жителів Переяслава-Хмельницького без світла

Пікап збив стовп і поїхав ремонтуватися

Коли в неділю, 6 листопада, близько 21-ї на Спаській Леваді зникло світло, багато її мешканців подумали: ну, ось воно й почалося, це віяльне відключення електрики, яким неодноразово лякали населення енергетики. Однак електрика з’явилася через хвилин 15, а причина вимкнення залишилася незрозумілою.

А причина в банальній автоаварії. Точніше, не зовсім банальній. Пікап американського виробництва зніс електроопору на вулиці Пугачова (в районі металевих гаражів за хлібозаводом). Удар був таким сильним, що її переламало навпіл, як олівець. При цьому дроти потягли сусіднього стовпа, що стояв за метрів 40, і він теж тріснув внизу, але втримався, не впав. Електрики, які прибули, не могли підійти, бо дроти іскрилися і горіли з надзвичайною силою. Довелося відімкнути електрику по всій Леваді… Пікап після цього в свою чергу здав назад і поїхав собі геть.

А вже сьогодні працівники РЕМу оперативно почали відновлення електрики на вулицях Пугачова та Глібова. Замінили дві електроопори (на тій, що впала, був ще й ліхтар вуличного освітлення), замінили на нові проводи. «Наша справа – якнайшвидше поновити електрику, а як буде компенсовувати втрати нашої організації винуватець аварії, то справа керівництва», – так відповіли ремівці на питання, хто буде відшкодовувати їхню роботу та матеріали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: