Ворог атакував Київщину дронами, працювала ППО: деталі ворожої атаки

Ворог атакував Київщину дронами, працювала ППО: деталі ворожої атаки
Тривога в області тривала понад дві години
фото з відкритих джерел

Оперативні служби продовжують роботу щодо фіксації наслідків ворожої атаки

Ввечері 17 березня ввечері російські загарбники атакувала дронами Київську область. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. Про це повідомив Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Тривога тривала понад дві години. Постраждалих внаслідок атаки немає. Спрацювали сили ППО. 

За словами Кравченка, вчора ввечері ворог в черговий раз атакував область дронами-камікадзе. «Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. Постраждалі відсутні. Дякуємо нашим силам ППО за вдалу роботу», – повідомив Кравченко.
За його словами, оперативні служби продовжують роботу щодо фіксації наслідків ворожої атаки.

Як повідомлялося, у  ніч на 18 березня російські загарбники вдарили п'ятьма зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Сумщині та 22 ударними БпЛА типу Shahed. У результаті бойової роботи збито 17 «шахедів» у межах Київської, Полтавської, Хмельницької, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Вінницької, Запорізької, Рівненської областей.

Нагадаємо, у ніч на 18 березня сили ППО збили два шахеди у Криворізькому районі. Уламки впали на п'ятиповерхівку. Сталася пожежа, яку рятувальники приборкали. Пошкоджений дах. Втім, самі квартири цілі. Ніхто не постраждав.

Триває 754-та доба широкомасштабної війни РФ проти України. Протягом минулої доби відбулося 72 бойових зіткнення. 

Загалом ворог завдав 14 ракетних та 75 авіаційних ударів, здійснив 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: