Залізничний вокзал Києва зустрічає гостей міста купами сміття (фото)

Залізничний вокзал Києва зустрічає гостей міста купами сміття (фото)
Перехід між Приміським вокзалом та північними платформами жахає своїм станом
Фото: Олег Васильєв/Facebook

На незадовільний стан благоустрою території столичного вокзалу неодноразово звертали увагу кияни та гості міста

Територія вокзалу на залізничній станції Київ-Пасажирський, куди щодня прибувають тисячі громадян з усіх куточків України, зустрічає гостей міста неохайністю та купами сміття. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Олег Васильєв.

«Тривалий час перехід між Приміським вокзалом та північними платформами ніяк не приведуть до цивілізованого стану», – написав він і оприлюднив фото засміченої території вокзалу.

Нагадаємо, 6 жовтня комісія КМДА з проведення осіннього місячника з благоустрою провела обстеження проблемних локацій у Шевченківському районі Києва. Особливу увагу члени комісії звернули на незадовільний стан благоустрою в районі Лук’янівської площі.

Скупчення великогабаритного сміття, дитячі майданчики, що потребують заміни, купи сухого листя та гілля, засмічені зливоприймачі – такі проблеми виявила комісія під час точкового обстеження в Шевченківському районі.

У Києві на початку жовтня розпочинається традиційне осіннє прибирання, відновлення благоустрою та озеленення. Ґрунтовне наведення ладу в місті відбуватиметься до 1 листопада. Оприлюдено графік проведення толок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: