У Києві затримали банду наркоторговців з психотропними речовинами. Поліція оприлюднила фотозвіт

У Києві затримали банду наркоторговців з психотропними речовинами. Поліція оприлюднила фотозвіт

Під час огляду у двох чоловіків вилучили 2,5 кілограма амфетаміну та обладнання для його виготовлення...

У ході реалізації оперативної інформації затримано двох киян, 24-х та 28-ми років, які раніше у поле зору правоохоронців не потрапляли. Проте поліцейським стало відомо, що деякий час тому вони у квартирі налагодили виготовлення та збут психотропної речовини – амфетамін.

Під час поверхневого огляду в одного з фігурантів виявили та вилучили 2,5 кілограма амфетаміну, а в автомобілі його спільника – лабораторне обладнання, яке використовувалося для виготовлення наркотиків. Загальна вартість вилученого наркотичного засобу за цінами «чорного ринку» становить близько півтора мільйона гривень, - розповів начальник 5-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Володимир Рейман.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням). Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі.

Джерело: пресс-служба Національної поліції у місті Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: