ТОП-10 найдорожчих маєтків Київщини

ТОП-10 найдорожчих маєтків Київщини
Київщина
Фото: Сергій Криниця, haidamac.livejournal.com

Київська область багата на чудові місця з чистим повітрям, лісами та озерами.

Жити в оточенні природи у власному будинку неподалік  Києва - це, мабуть, блакитна мрія кожної людини. Для багатих можливості в цьому плані набагато ширші, і асортимент для них існує відповідний. Журналісти вирішили дізнатися, скільки коштує елітне житло на теренах області, і який будинок наразі є найдорожчим. Вашій увазі пропонується ТОП – 10 найдорожчих будинків Київщини, які зараз виставлені на продаж.

10.Село Іванковичі, Васильківський район

Тут пропонується триповерховий смарт-будинок площею 470 м.кв., Маєток має наступне планування: три спальні, гостьова кімната, кабінет, винотека, танцювальна зала, дві тераси. Площа земельної ділянки 38 соток, на яких розташовано басейн, футбольне поле, гостьовий будиночок, фруктовий сад. Цей маєток є найдешевшим будинком нашого ТОП-10. Ціна його складає «лише» $1 100 000.

9. Село Лісники, Києво-Святошинський район

У Лісниках пропонують чотирирівневий маєток площею 990 кв. м. Розміщений він на земельній ділянці у 32 сотки. Будинок має п'ять кімнат та чотири  окремі входи. У будинку є гараж, СПА-зона з великим басейном та чотири тераси. На території знаходиться ще й трирівневий гостьовий будиночок площею у 370 кв. м. житловий блок для охорони і будиночок мисливця на 170 кв. м. Ціна цього газдівства - $2 300 000.

 

8. Село Підгірці, Обухівський район

Обухівщина пропонує унікальний триповерховий будинок площею 900 кв. м. Розміщений він на 60 сотках, на яких розташовано басейн, зона барбекю, власний невеликий ставок із водоспадом, декоративний багаторівневий сад і газон. Таку красу можна придбати «усього» за $2 5000 000.

 

7. Село Велика Солтанівка, Васильківський район

Тут товстосумам пропонується придбати триповерховий будинок  площею 744 кв. м, із приємним бонусом - земельною ділянкою у 1,5 га. Будинок містить дев'ять кімнат, відеозал, сауну, тренажерну залу, басейн. На  території розміщені два гаражі, а своєрідною вишенькою на тортику є власний ставок на 900 кв. м. Для персоналу побудований окремий двоповерховий будинок. А ще око радуватиме власний фруктовий сад. За таке задоволення доведеться викласти $3 000 000.

6. Феофанія

Тут продається резиденція з двох елітних триповерхових особняків, кожен по 700 кв. м., побудованих у дзеркальному відображенні. В кожному з будинків по п'ять кімнат, кабінет, кінозал, гостьові кімнати.  На території є і гостьовий будиночок на 150кв. м, сауни та басейн. Земельна ділянка на 45 соток прилягає до самого парку Феофанія. Будинки розташовані в елітному котеджному містечку закритого типу.  А їхня ціна становить $4 500 000.

 

5. Село Лютіж, Вишгородський район

Тут продається триповерховий будинок площею 400 кв.м, із земельною ділянкою на 1,7 га. На території обійстя є басейн, сауна, тренажерна зала, тенісний корт, окремий будиночок для персоналу та навіть спеціальний гараж із катером для прогулянок. Покупець отримає ще і власний причал на Київському морі. Загалом, усе чого душа забажає. Ціна такого маєтку - $5 700 000.

 

4. Село Нові Петрівці, Вишгородський район

Поряд із Межигір'ям Януковича продається чотирирівневий будинок типу smart hous площею 1574 кв.м (!) із видом на Київське море. Будинок облаштований скляним ліфтом, спортзалом, кінозалом, сауною звичайною і екзотичним хамамом, оглядовим майданчиком і терасою. На території розташувався окремий будиночок для СПА-процедур із лазнею на 180 кв. м.

Охорона має окремий «будиночок» на 270 кв. м. Тримати себе у формі допоможе власний тенісний корт. Земельна ділянка маєтку становить 95 соток з індивідуальним ландшафтним дизайном та спуском до Київського моря. Ціна $7 000 000.

 

Трійка лідерів нашого ТОПу розташувалися в селі Козин, яку давно облюбували високі можновладці та товстосуми. 

3. Село Козин, Обухівський район

Новий, унікальний, сучасно облаштований за останнім словом техніки двоповерховий будинок чекає на свого покупця-олігарха в Козині. Маєток має власний вихід до Дніпра, а земельна ділянка загальною  площею становить 1,7 га. На території резиденції знаходиться зона котеджної забудови та окремий будиночок для охорони у якісь 340 м. кв.  Ціна такого «маєточку» становить $8 000 000.

2. Село Козин, Обухівський район

Величезна триповерхова резиденція ультрасучасного дизайну загальною площею 1479 кв. м із басейном,  окремими будиночками  для персоналу та охорони, літнім будиночком та терасою, зоною парковки та особистим причалом для яхт і катерів. Земельна ділянка на 1,7 га та має окремий вихід на Дніпро. Загальна площа будівель 1820 кв. м. За всю цю красу треба викласти «всього нічого» - $9 000 000.

1. Село Козин, Обухівський район

Лідером нашого ТОПу і водночас найдорожчим житлом, яке продається зараз на Київщині, став величезний триповерховий будинок площею 2200 кв. м. Це шикарна садиба побудована за авторським проектом на 96 сотках соснового бору (питання - чи законною є ця забудова?). Також на території маєтку розташовано додаткові будівлі: окремий будиночок для гостей господарів резиденції 570 кв. м, і розважальний комплекс такої ж площі. Ціна такого задоволення складає  $10 000 000.

Як бачимо, у нашому  рейтингу елітної нерухомості, найдорожчі та найрозкішніші будинки знаходяться в Києві та передмісті. Звісно ж трійку лідерів очолила Конча-Заспа. Саме там розташувалися найдорожчі та найрозкішніші маєтки. Більшість можновладців та багатіїв скупчилася саме на цих справді золотих землях.

За словами ріелтерів, за останні роки істотно зросла кількість пропозицій елітної нерухомості в цих краях. Царські маєтки та палаци масово виставляються на продаж, але попиту на них немає. Подібна ситуація спостерігається і в інших куточках Київської області, хоча по кількості всі інші програють розкоші та кількісності маєтків саме славнозвісній Конча-Заспі.

Експерти пояснюють: житло еліт-класу важко продати. У багатьох власників «елітки» з тих чи інших причин просто закінчилися гроші. До того ж не варто забувати про податок на нерухомість. Так із 2017 року власники будинків понад 500 кв. м будуть змушені платити, крім встановлених платежів, ще 25 тис. грн. на рік за кожен із таких об’єктів, або його частину. Цей так званий «податок на розкіш» власникам нерухомості доведеться оплачувати вже у 2018 році.  

Авжеж, коли у вас з’явиться зайва пара-трійка мільйонів доларів США, ви цілком зможете дозволити купити собі один із цих прекрасних архітектурних витворів. А для «простих смертних» ця інформація лише наочно продемонструє страшне розшарування українського суспільства...

Надія Савчук, «Моя Київщина»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: