Кращий спосіб повернути Крим - дати кримчанам трохи пожити «в радості» - російський екс-розвідник

 Кращий спосіб повернути Крим - дати кримчанам трохи пожити «в радості» - російський екс-розвідник

Віктор Суворов заявив, що чинне тоді керівництво України зробило правильно, не надавши збройного опору агресору в ході захоплення Криму

Україна обов'язково поверне анексовані Росією Крим, треба лише дати час кримчанам пожити без української води, електрики тощо. Про це в інтерв'ю виданню «ГОРДОН» заявив колишній радянський розвідник, історик, письменник Віктор Суворов.

За його словами, на місці українського керівництва в період захоплення Криму він би спробував домовитися з Москвою про вивезення бажаючих жити в Україні людей з території півострова.

«Я б з Москвою зідзвонився. Сказав би: «Хлопці, стійте. Крим я зараз втримати не можу, армія моя розвалена, і ви це краще за мене знаєте. Секретні служби мої вашої агентурою пронизані, але давайте по-людськи. Мені кілька днів потрібно, щоб людей вивезти, які жити в Україні хочуть, техніку вивезти і так далі, тобто своє забрати», - зазначив Суворов.

Екс-розвідник підкреслив, що однозначно не вибрав би силовий спосіб утримання Криму.

«Перемогти можеш тільки в тому випадку, якщо тебе народ підтримує ... А в Криму в українських військових підтримки не було і все, йди звідти! І на Донбасі, до речі, та ж ситуація. Без підтримки народу Крим був приречений», - вважає він.

Він додав, що поганим моментом було те, що росіяни не дали з півострова гідно піти українським військовим.

Суворов впевнений, що Україні потрібно почекати і через деякий час кримчани попросяться назад.

«І найкращий спосіб його повернути - дати цим хлопцям, кримчанам, трохи пожити «в радості». Водички вам? А у нас в Дніпрі мало. Електрики? Ми б із задоволенням, та у самих дороге. Туристи? А навіщо ж вам наші? До вас з Росії приїдуть. Нехай так поживуть - і назад попросяться», - сказав він.

Екс-розвідник додав, що після того, як жителі Криму попросяться назад в Україну, тоді можна провести загальноукраїнський референдум на тему: «А чи потрібні вони нам?».0

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: