МВФ до грудня не розглядатиме питання траншу Україні

 МВФ до грудня не розглядатиме питання траншу Україні
МВФ

Як наголошується в розкладі роботи Фонду, до кінця листопада Рада директорів розгляне лише одне питання - стан справ в економіці Фінляндії

Рада директорів ключового кредитора України - Міжнародного валютного фонду не планує до кінця листопада обговорювати питання виділення Україні четвертого кредитного траншу за програмою розширеного фінансування EFF, затвердженої в березні 2015 року, незважаючи на те, що оцінна місія Фонду вже залишила Київ і зробила підсумкову заяву за підсумками дискусій з українською владою, передає УНІАН.

Як наголошується в розкладі роботи Фонду, до кінця листопада Рада директорів розгляне тільки одне питання - стан справ в економіці Фінляндії. Потім Рада директорів збереться 1 грудня для обговорення місця МВФ у глобальних рішеннях з питань змін клімату.

Зазначимо, Україна відновила співпрацю з МВФ за чотирирічною програмою розширеного фінансування (EFF) обсягом $17,5 млрд у вересні поточного року - після більш ніж річної перерви. Рада директорів Фонду 14 вересня повідомила про завершення другого перегляду програми співпраці з Україною і прийняла рішення виділити Києву третій за рахунком кредитний транш обсягом $1 млрд.

Нагадаємо, завершила свою роботу в Києві 17 листопада.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: