Адвокат Януковича: Віктор Федорович сам ініціює свій допит в українському суді

Адвокат Януковича: Віктор Федорович сам ініціює свій допит в українському суді

Адвокат колишнього президента повідомив, що його клієнт особисто хоче давати свідчення в українському суді стосовно розстрілів на Майдані

Адвокат Віктора Януковича, партнер адвокатського об’єднання Aver Lex Віталій Сердюк в інтерв’ю «Главкому» заявив, що екс-президент Віктор Янукович особисто ініціював свій допит у справі про розстріли на Майдані під час Революції гідності.

«Віктор Федорович особисто виступив ініціатором цього допиту в суді. Нагадую, що протягом року Віктор Янукович всіма доступними правовими механізмами намагався зобов'язати орган досудового розслідування здійснити його допити і у справі Майдану, і у всіх інших справах. Також Віктор Федорович оскаржив всі відмови, які надходили від Генеральної прокуратури України», - повідомив адвокат.

Нагадаємо, Міністерство юстиції України звернулось до Мін'юсту Росії про надання міжнародної правової допомоги для організації допиту в якості свідка екс-президента Віктора Януковича.

Януковича хочуть допитати щодо розстрілу колишніми бійцями «Беркуту» активістів на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: