Аеропорт «Бориспіль» планує побудувати свою автостанцію

Аеропорт «Бориспіль» планує побудувати свою автостанцію

Аеропорт «Бориспіль»

Гендиректор аеропорту Павло Рябікін сподівається, що з'являться нові маршрути, що зв'яжуть «Бориспіль» з обласними і районними центрами

На території аеропорту «Бориспіль» планується будівництво сучасної автобусної станції. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін.

Він розповів, що оскільки недостатньо місць для висадки й посадки в автобуси на території аеропорту, то розглядається можливість добудови паркінгу. «Цього року починаємо реалізацію цього проекту. Запуск першої черги плануємо на початку 2018-го. Щодо другої черги: проектанти вивчають можливість розміщення у ній, зокрема, більш сучасної автобусної станції. Тобто не виключено, що ми на першому поверсі другої частини паркінгу частково розберемо міжповерхове перекриття і створимо там нормальний автобусний вокзал, де можна буде комфортно пасажирові під дахом завантажитися, вивантажитися з автобуса», - сказав Рябікін.

Він сподівається, що тоді з'являться нові маршрути, що зв'яжуть «Бориспіль» з обласними, районними центрами. «Мова про радіус десь у 300-350 кілометрів, звідки пасажири можуть ефективно добиратися через «Бориспіль» за кордон без використання внутрішніх перельотів. Бо внутрішні перельоти, як правило, йдуть при відстані більше 400 кілометрів. 350 кілометрів - це якраз ось та межа, коли людина вже починає замислюватися, їхати автобусом або сісти на літак», - зазначив Рябікін.

Він додав, автостанція повинна мати ту ж інформаційну систему, як і аеропорт. Тобто повинні бути табло, перони, каси тощо. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: