Активізувалась війна спецслужб України та Росії - Міноборони

Активізувалась війна спецслужб України та Росії - Міноборони

Україна веде 2:0, запевняють у Міноборони України

На сьогодні активізувалась війна спецслужб України та Російської Федерації у якій нараз виграє українська сторона. Про таке в ефірі «5 каналу» заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«Наразі можна констатувати, що розпочалася активна фаза війн спецслужб України та Російської Федерації. Поки що ми ведемо 2:0. По-перше, нам вдалося зберегти колишнього російського ФСБшника, який перейшов на наш бік. Сьогоднішній факт, що українська спецслужба була на дві голови вища ніж російська (під час затримання дезертирів на адмінмежі з окупованим Кримом – Ред.)», – заявив він.

Як повідомлялося, 22 листопада українські спецслужби затримали на кордоні з Кримом двох дезертирів, які після анексії півострова перейшли служити в російську армію.

Російська сторона в зв'язку з цим заявила, що колишніх українських військових, які зрадили присягу, нібито виманили на пункт «Джанкой».

За даними СБУ, затримані зрадники-колишні військовослужбовців ЗСУ хотіли купити в Україні документи про вищу освіту, щоб потім стати офіцерами російської армії.

Центральний районний суд міста Миколаїв обрав запобіжний захід двом затриманим військовослужбовцям у вигляді арешту на два місяці з можливістю внесення застави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: