Антикорупційне бюро має перевірити заяви Лещенка – нардеп

Антикорупційне бюро має перевірити заяви Лещенка – нардеп

Перший заступник голови Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради Павло Пинзеник прокоментував заяву Лещенка

НАБУ та антикорупційна прокуратура мають перевірити безпідставні звинувачення народного депутата Сергія Лещенка на адресу Регламентного комітету.

Про це у своєму виступі в сесійні залі заявив народний депутат фракції «Народний фронт», перший заступник голови Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради Павло Пинзеник.

«В одному з ефірів українських телеканалів Сергій Лещенко сказав, що нібито Онищенко заплатив комітету з питань регламенту та депутатської етики гроші за рішення», - нагадав він.

«Я публічно звертаюся до НАБУ, до антикорупційної прокуратури з проханням негайно порушити кримінальну справу за фактом заяви народного депутата Лещенка і прийняти оперативне рішення: або відправити весь Регламентний комітет на чолі зі мною в тюрму, якщо факти підтвердяться, або на всю країну заявити, що Сергій Лещенко - балабол, що є загальновідомим фактом», - наголосив Павло Пинзеник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: