Антикорупційні акції протесту у Росії

Антикорупційні акції протесту у Росії

У деяких містах вже затримують учасників антикорупційної акції

Канал російського опозиціонера Олексія Навального в YouTube «Навальный LIVE» вів пряму трансляцію мітингів у регіонах Росії і в Москві.

Повідомляється, що в акції протесту беруть участь 187 російських міст.

Також пряму трансляцію вела російська служба «Радіо Свободи».

Напередодні Олексій Навальний заявив, що узгоджений з мерією мітинг на проспекті Сахарова в Москві не може відбутися через тиск влади, яка заборонила використовувати звукопідсилюючу апаратуру і відеоекрани на мітингу. У своєму блозі Навальний закликав своїх прихильників вийти на мирну акцію в центрі міста на Тверській вулиці.

Прокуратура Москви в ніч на понеділок випустила попередження організаторам антикорупційної акції в центрі російської столиці про «неприпустимість порушень закону».

На повідомлення прокуратури Навальний відреагував так: «Якби ви, політичні повії, займалися своєю роботою, то і ніякі мітинги були б не потрібні».

У Москві ще з ночі проти 12 червня влада почала ретельно готуватися до акції протесту, організовану Олексієм Навальним. На вулицях столиці РФ з'явилися високі барикади з мішків з піском, а за ними - протитанкові ліжаки

Раніше повідомлялося, що 12 червня більш ніж в 210 містах Росії прихильники Навального збираються вийти на антикорупційні акції.

У деяких російських містах вже почали затримувати учасників акцій протесту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: