«Армія» бойовиків «ДНР» приведена у підвищену ступінь готовності

«Армія» бойовиків «ДНР» приведена у підвищену ступінь готовності

Серед бойовиків повзуть чутки, що Порошенко вимагає силового вирішення проблеми «ЛДНР» до кінця року

У «ДНР» органи військового управління приведені у підвищені ступені готовності. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

«У «ДНР» органи військового управління (штаби частин і підрозділів ОК «Донецьк» («1-й АК ДНР»), «Республіканської гвардії», підрозділів «МГБ» і «МВС») приведені в «підвищені ступені готовності», - йдеться у повідомленні.

Одночасно, за даними «ІС», поширюються чутки про те, що на нещодавній нараді українських силовиків президент України Петро Порошенко поставив завдання силового вирішення проблеми «ЛДНР» до кінця 2016 року.

«Чутки підкріплюються міфічними «даними військової розвідки ДНР» про прибуття в підрозділи ЗСУ на передовій великої кількості «американського озброєння та техніки», - повідомляє група «ІС».

Як відомо, РФ продовжує постачання військової техніки та матеріально-технічних засобів бойовикам на тимчасово окуповані території Донбасу.

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен «Моторола» Павлов: саморобний вибуховий пристрів спрацював, коли той повертався домому. «Моторола» отримав травми, несумісні з життям. 

В СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика «Мотороли».

За смерть терориста «Мотороли»  ватажок так званої «ДНР» Олександр Захарченко  планує ввести жорсткі міри покарання.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: