АТО: Бойовики сьогодні 22 рази обстрілювали українських військових

АТО: Бойовики сьогодні 22 рази обстрілювали українських військових
Зона АТО

Більшість обстрілів минулої доби терористи здійснили біля Маріуполя

Незаконні збройні формування протягом сьогоднішнього дня здійснили 22 обстріли позицій українських військових. Про це повідомили у прес-центрі АТО на сторінці у Facebook.

«Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 22 випадки відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України», — йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу, на маріупольському напрямку відбулось 11 обстрілів.

«В районах Гранітного, Лебединського, Гнутового та Новотроїцького противник вів вогонь з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї, а поблизу Широкиного і Степного — з мінометів калібрів 82 мм і 120 мм», — уточнили у прес-центрі.

На донецькому напрямку окупанти 7 разів порушували режим тиші.

«Проти захисників шахти Бутівка було використано кулемети великого калібру, гранатомети різних систем, стрілецьке зброю, в Луганському — вогонь БМП, а в Авдіївці та Верхньоторецькому — міномети калібру 82 та 120 мм», — повідомили у штабі.

Крім того, як поінформували у прес-центрі АТО, на Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. Поблизу Кримського і Лопаскіного проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю, а в Нижньотеплому, окрім цього, вогонь вели ворожі снайпери обстріли.

Нагадаємо, сьогодні через вибух у військовій частині Кропивницького загинув колишній боєць АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: