Авдіївка шостий день залишається без газу

Авдіївка шостий день залишається без газу
Авдіївка

Ремонтні роботи пошкодженого 7 червня газопроводу не проводились у зв’язку з небезпекою для працівників

Станом на ранок понеділка, 12 червня, газопостачання у м. Авдіївка Донецької області відсутнє. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Станом на 7 год. 12 червня газопостачання у м. Авдіївка відсутнє, ремонтні роботи пошкодженого, 7 червня в результаті бойових дій, підземного газопроводу (діаметр 273 мм) не проводились у зв’язку з небезпекою для працівників», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 7 червня в результаті бойових дій поблизу Авдіївки пошкоджено підземний газопровід, що призвело до зменшення тиску у системі газопостачання міста, в якому проживає близько 22 тис. осіб. Було вирішено тимчасово відключити від газопостачання 7 прилеглих селищ — це близько 3 тис. абонентів.

11 червня близько 18:00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі Авдіївки під вогонь, який вели танки бойовиків, також потрапили житлові квартали населеного пункту. Внаслідок вибуху 125 мм снаряду пошкоджено три житлові будинки по вулиці Островського. В будівлях вибиті шибки та пробиті дахи. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав. В житловому кварталі, який потрапив під обстріл також пошкоджено електричну мережу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: