Безсмертний не радить міністрам видаляти старі дописи про Трампа

Безсмертний не радить міністрам видаляти старі дописи про Трампа

Безсмертний переконаний, що Трампу нецікаво, хто і що про нього колись говорив

Колишній учасник політичної підгрупи мінської контактної групи Роман Безсмертний вважає, що українським політикам не варто видаляти зі свого Facebook старі дописи про Дональда Трампа, який виграв президентські вибори у США. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

Безсмертний переконаний, що Трампу нецікаво, хто і що про нього колись говорив.

Коментуючи промах посла України в США Валерія Чалого, який під час виборчої кампанії у США називав зустріч Петра Порошенка з Гілларі Клінтон зустріччю двох – нинішнього і майбутнього – президентів, політик сказав: «Добре, якщо до завершення своєї каденції Трамп буде знати, хто такий пан Чалий. Я вже не кажу про те, щоб він знав, що і коли той говорив».

«Тому не раджу міністрам, народним депутатам вилучати зі свого Facebook сказане колись про Трампа, бо йому це не цікаво, а тільки дратує власних виборців», - зазначив Безсмертний.

За його словами, навколо Трампа дуже багато цікавих персонажів. «Нинішній віце-президент – це просто чудо за сказаними ним фразами, майбутній держсекретар наговорив такого за останнє десятиліття, що, якби на його місці був хтось з наших чиновників, українці б давно помножили того на нуль. Вони так висловлювались на адресу Обами, як у нас поки що ніхто не дозволяє собі на адресу опонентів. Слова Чалого порівняно з цим були дуже делікатними, тому не треба боятися того, чого не існує», - вважає Безсмертний.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, а також колишній постійний представник США при ООН Джон Болтон є головними кандидатами на посаду державного секретаря Сполучених Штатів в майбутній адміністрації обраного президента Дональда Трампа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: