Близький соратник Нємцова опинився в реанімації. Підозрюють отруєння

Близький соратник Нємцова опинився в реанімації. Підозрюють отруєння
Володимир Кара-Мурза-молодший

Кара-Мурза госпіталізований в Москві

Російський опозиційний діяч, журналіст, близький соратник убитого політика Бориса Нємцова Володимир Кара-Мурза-молодший потрапив в реанімацію зі схожими на отруєння симптомами. Про це з посиланням на дружину опозиціонера на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Борис Вишневський.

«Володимир Кара-Мурза знову в реанімації з симптомами, що нагадують ті, з якими його госпіталізували в 2015 році», - написав він.

Російський журналіст, головний редактор радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедіктов уточнив, що Кара-Мурза госпіталізований в Москві.

weg

«Дуже погана новина. Поки не можу додзвонитися ні до кого з родини», - прокоментував колишній депутат Державної думи РФ Дмитро Гудков на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, 27 лютого 2015 року був убитий відомий російський опозиціонер Борис Нємцов. Злочин стався на Великому Кам'яному мосту. Близько 23:20 у Нємцова, який гуляв з дівчиною, кілька разів вистрілили з автомобіля білого кольору. За словами очевидців, кілер зробив кілька пострілів в груди. Від отриманих поранень опозиціонер помер на місці події.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: