Бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників

Бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників

Бойовики не дотримуються «режиму тиші» на Донбасі

За минулу добу проросійські бойовики здійснили 47 обстрілів

За минулу добу російсько-окупаційні війська 47 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень «режиму тиші».

«Противник вдавався до збройних провокацій в районі Станиці Луганської, Новоолександрівці та Новозванівці, де застосовував гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Окрім того, по Новозванівці вів вогонь снайпер, а також бойовики застосовували міномет 82-го калібру. По Новоолександрівці та Новозванівці окупанти відкривали вогонь з зенітної установки», — заначається в повідомленні.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 обстрілів.

«Противник порушував «режим тиші» в районі Павлопіля, Новотроїцького, Водяного, Широкиного та Гнутового, застосовувавши при цьому гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. По Павлопілю та Талаківці бойовики стріляли з міномету 82-го калібру, а по Водяному окупанти відкривали вогонь з БМП. Також по Широкиному, Новотроїцькому та Гнутовому вів вогонь снайпер», — відзначають у прес-центрі штабу АТО.

На Донецькому напрямку зафіксовано 20 обстрілів.

«Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Новоселівки, Новоселівки Другої, Троїцького, Верхньоторецького, Камянки, Майорська та Зайцевого. Також по Авдіївці, Новоселівці Другій, Верхньоторецькому, Камянці, Майорську та Зайцевому ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру», — йдеться у повідомленні.

Крім того, в зоні АТО за добу, що минула, було виявлено проліт 3 БПЛА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: