Бойовики декілька годин обстрілювали українських бійців поблизу Авдіївки

Бойовики декілька годин обстрілювали українських бійців поблизу Авдіївки

Окупанти вчора ввечері гатили по українських захисниках біля Авдіївки з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів

У районі проведення АТО наприкінці минулої доби активність противника дещо знизилась. Після 18 години бойовики не застосовували міномети та інше важке озброєння, а вогневе протистояння українських військ з окупантами зберігалось лише поблизу декількох населених пунктів. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Ввечері, вже за типовою тактикою проросійські найманці декілька годин з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів обстрілювали наші позиції на підступах до Авдіївки», - інформують у штабі.

З цієї ж зброї бойовики били по українських опорних пунктах поблизу Кримського і Золотого, що на луганському напрямку. 

На приморському напрямку під ворожим вогнем з протитанкового гранатомету та кулеметів опинились укріплення сил АТО біля Широкиного. 

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання дев’ять разів порушили перемир’я.

«Українські військові сім разів відповідали ворогу, використовуючи весь спектр зброї не забороненої мирними домовленостями. Унаслідок бойових дій один наш військовослужбовець отримав поранення», - резюмували у штабі АТО.

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 5 жовтня майже сотню вибухів на Донбасі.

Як повідомляли в місії ОБСЄ, найбільше порушень режиму припинення вогню на Донбасі відбувається у районах на південний захід, південь і південний схід від Світлодарська, районах на схід і північний схід від Маріуполя та трикутнику Авдіївка–Ясинувата–Донецький аеропорт.

Також в зоні АТО почастішали випадки застосування з боку бойовиків безпілотних літальних апаратів, що є прямим порушення Мінських домовленостей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: