Бойовики обстріляли житлові квартали Зайцевого. Згоріли три будинки

Бойовики обстріляли житлові квартали Зайцевого. Згоріли три будинки

Незаконні збройні формування окремих районів Донецької області обстріляли житлові квартали селища Зайцеве, через що згоріли три будинки. Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

За її даними, обстріл стався вранці у неділю.

«23-го липня близько 11.15 під час обстрілу з боку НЗФ ОРДО позицій Збройних Сил України в районі селища Зайцево під вогонь противника також потрапили житлові квартали населеного пункту. Внаслідок обстрілу бойовиків зі стрілецької зброї та крупнокаліберних кулеметів з використанням запальних куль спочатку загорілася трава, а потім вогонь перекинувся на три житлові будинки по вулицях Мерес’єва, Лєскова та Вернадського. На щастя, їхні мешканці вчасно залишили свої оселі, але повертатися їм вже немає куди. Всі три будинки майже повністю згоріли», - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК засудила злочинні дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, які ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення та позбавляють їх даху над головою.

«Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей», - впевнені в СЦКК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: