Бойовики розблокували пропуск через КПВВ «Станиця Луганська»

Бойовики розблокували пропуск через КПВВ «Станиця Луганська»

Сьогодні вранці бойовки з невідомих причин призупинили в односторонньому порядку пропуск осіб через КПВВ

Представники незаконних збройних формувань відновили пропуск осіб через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська». Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.
«О 10 год. 40 хв навпроти контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» терористи відновили пропуск осіб», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні зранку навпроти контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» представники незаконних збройних формувань з невідомих причин призупинили в односторонньому порядку пропуск осіб.

Нагадаємо також, що, не дивлячись на встановлення «режиму тиші» на Донбасі, за минулу добу російсько-окупаційні війська 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Зокрема, на Луганському напрямку зафіксовано 8 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Новозванівки, де застосовував стрілецьку зброю та кулемети. Окрім того, по Новоолександрівці вів вогонь снайпер, а по Станиці Луганській вогонь відкривали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: